Aversions Crown komen uit de goot

Aha! Nu hebben we jullie aandacht wel, stelletje ramptoeristen! Neen, geintje natuurlijk. Maar nu u hier toch bent willen we u meegeven dat de Aussie's van Aversion Crown op 12 juni hun nieuwe album Hell Will Come For Us All zullen uitbrengen via Nuclear Blast. Vandaag werd een tweede single + video uit dit nieuwe album uitgebracht. Het gaat om de track Born in the Gutter.

Die redelijk sublieme video kan u bekijken/beluisteren door simpelweg op het woordje hier te klikken.

Zanger Tyler Miller vertelde ons: "Born In The Gutter is een zware kijk op de grote kloof tussen de rijken, de armen en degenen die zich niet zorgen over voelen. Het vertegenwoordigt uiteindelijk de harde realiteit die de ruwe aard van de wereld en de wereld is. mensen erin."
 
Gitarist Mick Jeffrey zegt dan weer: "Het is een van de snellere, agressiever klinkende nummers op het album en we kunnen niet wachten om het live te spelen."
 
 
Hell Will Come For Us All werd geproduced door de band terwijl de engineering werd verzorgd door Matt Shorter in Heliport Studios. Het album werd gemixt en gemasterd door Will Putney bij Graphic Nature Audio met extra mix-engineering en vocale productie door Steve Seid. Eliran Kantor werd ingeschakeld om te helpen bij het schilderen van het verhaal dat door het hele album zou worden herhaald.
Categorie: