Burning Witches stellen hun nieuwe frontvrouw voor

Nieuwe frontvrouw treedt toe tot het heksenverbond: nieuw nummer Wings Of Steel nu online.

Eerder deze week ging het trieste nieuws de wereld rond dat Seraina Telli Burning Witches heeft verlaten. Soms zijn er dingen die je niet onder controle hebt of die je niet ziet aankomen en die je van streek maken. Niettemin zal de band doorgaan met alle aankomende concerten en werken ze hard aan hun derde album. Ze hebben enkele zeer moeilijke weken achter de rug, dus in deze tijden van verdriet en verwarring zijn ze verheugd om nieuwe heks Laura uit Nederland in hun kring te verwelkomen.

De band heeft ook goed nieuws - ze hebben besloten om hun fans een speciale teaser en cadeau te geven in de vorm van een nieuw nummer dat vandaag is uitgebracht om Laura te introduceren! Bekijk Wings Of Steel (beschikbaar vanaf 19 juli) via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Jr0hcJw8km8

Lees de volgende verklaringen van de band en wens Seraina veel geluk voor haar toekomst.

Seraina zegt over haar vertrek: "Beste vrienden, om persoonlijke redenen en na lang wikken en wegen heb ik besloten me volledig te wijden aan mijn band Dead Venus en Burning Witches te verlaten. De laatste vier jaar zijn als een ongelooflijke trip geweest voor mij maar ik heb nu het gevoel dat dit het moment is om de uitdaging aan te gaan die mijn eigen project mij biedt. Ik wil graag mijn familie, vrienden en natuurlijk de fans bedanken voor de ongelooflijke support. Ik bedank ook de band, het label en het management voor alles. Er zijn veel mooie ervaringen die me altijd bij zullen blijven. Mijn debuutalbum voor Dead Venus met de titel Bird Of Paradise zal later dit jaar worden uitgebracht. Dus mijn leven blijft spannend! Ik wens Burning Witches het allerbeste en veel succes voor de toekomst!"

Bandleidster Romana is emotioneel over alle veranderingen: "Dit is natuurlijk een heel droevig moment voor ons allemaal, we zijn de laatste paar jaar erg hecht geweest en hebben samen veel bereikt." Met grote droefheid moeten we aanvaarden dat Seriana wil verder gaan en we wensen haar veel succes! Je tijd met de Heksen zal nooit vergeten worden! Voor ons als een band is het nu belangrijk om te kijken naar de nieuwe uitdagingen die voor ons liggen en het nieuwe album - the show must go on! Ja, we zijn enorm blij dat we Laura zo snel hebben gevonden via onze Nederlandse connectie Sonia. We weten dat het onmogelijk is om een ​​geweldige stem op precies dezelfde manier te vervangen, daarom is Laura de perfecte keuze voor ons. Ze brengt haar eigen kracht en persoonlijkheid in Burning Witches! We zullen de identiteit van de band niet veranderen, we zullen doorgaan met het spelen van de muziek waar we van houden! Laura is een ervaren en heldere vocaliste met een breed scala en een gek genoege persoonlijkheid om een ​​van ons te zijn! Geef haar een warm welkom - ze heeft al vel metal harten gewonnen tijdens onze eerste show met haar op Sweden Rock Festival! We zullen doorgaan met het verspreiden van de magie van de heksen - bedankt voor alle steun door de jaren heen!"

De nieuwe heks Laura verwelkomt de fans: "Beste Burning Witches fans van de wereld, ik ben echt enthousiast en weet dat ik grote schoenen moet vullen! Ik wil je bedanken dat jullie me deze kans hebben gegeven en ook de Burning Witches voor hun vertrouwen en het warme welkom dat ze me hebben gegeven in hun zusterschap! De muziek kunnen spelen waar ik van hou met geweldige mensen, optreden op die geweldige shows en festivals, en gesteund worden door een fantastisch team is een droom die uitkomt en meer kan ik me echt niet wensen! We werken momenteel onze ezels af om de magie naar jullie toe te brengen! Houd het vuur brandend! Tot ziens op de weg en bedankt voor de steun!"

Categorie: