Concertzalen sluiten de deuren, waaronder ook Trix

Niet alleen Trix, maar alle concertzalen in het hele land sluiten opnieuw de deuren wegens de verscherpte coronamaatregelen die al tot zeker midden november gelden, want zeg nou zelf, concerten voor max 40 personen is niet haalbaar.

Vanaf woensdag 28 oktober om 18 uur gaat Trix op slot. Voor hoe lang is voorlopig niet duidelijk, maar ook wij willen de curve zo snel als mogelijk naar beneden. Eerder kondigden De Casino in Sint-Niklaas en de Ancienne Belgique in Brussel al hun sluiting aan, voor ze hiertoe echt verplicht werden.

Hier lees je de communicatie van het Antwerpse Trix:

"De voorbije maanden waren een oefening in bewegen in alle richtingen tegelijkertijd, in zoeken naar nieuwe invalshoeken, in samenwerken, in heruitvinden... Steeds hebben we er voor gekozen om muzikanten (nieuw, jong, ervaren, onervaren en gevestigd talent) te ondersteunen en kansen te geven én iedereen die van muziek houdt een aanbod te presenteren.

Soms tegen beter weten in, maar we kunnen niet anders. Het is wat we doen. Muziek is en blijft dé kunstvorm bij uitstek om mensen te verbinden. Ook in tijden van Corona. En daarom gaan we door.

Na een korte pauze presenteren we een nieuw aangepast aanbod. Wellicht eerst online en van zodra het weer kan in ons huis.

Had je voor één van de komende weken een ticket gekocht voor een concert, een workshop of had je een repetitiekot of de studio gereserveerd? Dan mag je van ons een persoonlijk berichtje verwachten.

Zorg goed voor jezelf en je naasten!
Team Trix"

Categorie: