Dubbel feest voor The Night Flight Orchestra

Vanaf vandaag ligt het langverwachte nieuwe album, Aeromantic, van The Night Flight Orchestra bij de platenboer. En om die lancering kracht bij te zetten heeft de band ook een nieuwe video uitgebracht voor de track Taurus.

In augustus speelt TNFO ten dans op het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival in Kortrijk.

Bekijk hier de video voor Taurus. Indien u niet zo direct tot bij een lokale platenzaak geraakt kan u het album ook via de webwinkel van Nuclear Blast bestellen.

Guitarist David Andersson verklaart: "Aeromantic is het vijfde album van The Night Flight Orchestra, of zoals we het zelf willen bedenken, het vijfde deel in de altijd lopende TNFO Saga. Deze keer hebben onze helden besloten terug te gaan naar de aarde, of tenminste 10.000 voet boven de aarde, met af en toe een landing in de straten aan de donkere kant van de stad, het verkennen van de plaatsen waar de gebroken hartige mensen zich verdoven en hun verdriet weg drinken. Aeromantic is ook een straatopera, over hoe iedereen, ondanks hun ellendige dagelijkse leven, kan een ontsnappingsroute vinden die de realiteit overstijgt, en zichzelf opnieuw uitvinden om een ​​ander wezen te worden, iemand die nieuw en opwindend is. , de vrouwen zijn sterker, de medicijnen slaan harder en de champagne is nog meer sprankelend. 'Aeromantic' is waarschijnlijk ons ​​meest diverse en complete album tot nu toe, en we hebben hier alles een beetje verder op ingegaan, in elke zin van het woord. Als je ons eerder leuk vindt, zul je nu van ons houden, want er is meer drama, meer pakkende refreinen, meer zwoele grooves, meer bombastische power gitaren, over de top vocale uitvoeringen, new wave flirtaties, power ballads en vioolsolo's. The Night Flight Orchestra is niet verantwoordelijk als het luisteren naar deze plaat je leven verandert."

Categorie: