Epica brengt Gold Edition uit van Design Your Universe

De Nederlandse Metal giganten van Epica vieren dit jaar het 10-jarig jubileum van hun mijlpaalalbum Design Your Universe. Om deze speciale gelegenheid te vieren, zal Epica dit album dat ook onder de fans één van de favorieten blijft het album op 4 oktober opnieuw uitbrengen als Gold Edition via Nuclear Blast. Deze speciale editie zal het album bevatten, geremixt en geremastered door Joost van den Broek met bijgewerkte illustraties en een tweede schijf met nieuw opgenomen akoestische versies van DYU-nummers.

Lees even mee wat frontdame Simone Simons te vertellen heeft: "Design Your Universe is een album dat me erg dierbaar is, niet alleen vanwege de muziek, maar ook vanwege de boodschap erachter. Ik kijk uit naar de jubileumuitgave en alle aankomende shows. De bonus-cd is een waardige toevoeging aan DYU en ik kan niet wachten tot jullie de nummers horen!"

Design Your Universe wordt opnieuw uitgebracht als een 2-CD versie en een digitale versie. Daarnaast zullen de akoestische songs worden uitgebracht als een afzonderlijke Picture Disc. Reserveringen kunnen geplaatst worden vanaf 9 augustus.

Naar aanleiding van deze 10e verjaardag, zal de band een aantal exclusieve shows uitvoeren.

Design Your Universe - 10th Anniversary Shows - Europe
w/ BLACKBRIAR
04.10. D Oberhausen - Turbinenhalle
05.10. NL Utrecht - TivoliVredenburg *SOLD OUT*
06.10. F Paris - Élysée Montmartre *SOLD OUT*
10.10. IL Tel Aviv - Barby Club
12.10. RUS Moscow - Glavclub

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.epica.nl/tour

Categorie: