Ex frontman Lostprophets wou vriendin zwanger maken om samen kind te kunnen misbruiken

Ian Watkins werd in 2013 veroordeeld tot 35 jaar cel wegens seksuele overtredingen, één van deze aanklachten was een poging tot aanranding van een baby van 11 maanden.

Dat Ian nog ziekelijker is dan dat men dacht blijkt vandaag. Het jaar is nog maar pas begonnen maar deze nieuwspost kan alvast uitgeroepen worden tot 'ziekelijkste post van het jaar.'

Ian Watkins en zijn vriendin Joanne Mjadzelics wilden samen een kindje ter wereld brengen dat ze samen konden misbruiken. De bewijzen hiervoor vond de politie terug op een seksvideo met zijn vriendin.

Openbare aanklager,

Op de video is te zien hoe Watkins en Mjadzelics tijdens hun sekspartij praten over een mogelijke zwangerschap. Als Watkins bij Mjadzelics een kind kon verwekken, hadden ze een kind dat ze samen konden misbruiken.

Ook zijn er conversaties opgedoken tussen Ian en Joanne. Ian stuurde foto's van kinderen naar zijn vriendin waar zij op antwoorden dat ze 'de levens van die kleine sletjes wou ruïneren, en ook eens in het echt wou spelen'. In een ander gesprek zei ze dat ze beide 'een diepe connectie hadden en samen kinderverkrachters zouden blijven tot de dood.'

Joanne ontkent momenteel alle beschuldigingen, ze beweert dat het een plan was om haar vriend Ian in de val te lokken.

Tags: 
Categorie: