Fame On Fire deelt video voor nieuwe single "Spiral (Justice)"

FAME ON FIRE – Bryan Kuznitz (zang), Blake Saul (gitarist), Paul Robbedoes (bas) en Alex Roman (drums) – luidden 2024 in met de nieuwe single ‘Nightmare (The Devil)’. Dit giftige nummer was slechts het eerste voorproefje van waar de band aan heeft gewerkt en staat momenteel in de Top 30 bij Active Rock Radio. Het heeft ook 2 miljoen streams opgeteld. Vandaag volgen ze met de nieuwe single "Spiral (Justice)" en het is weer een rager die je hoofd eraf rukt en aan je teruggeeft.

"'Spiral' gaat over giftige mensen die in je leven komen en je probeert het beste van de situatie te maken", zegt de band. "Maar hun negativiteit en acties blijven je naar beneden slepen totdat er een breekpunt is. Dit nummer was een van de zwaarste die we hadden geschreven... we wisten dat we een nummer wilden hebben met wat jungle breakbeat-vibes. En dit nummer had de perfecte lay-out ervoor."

De in Palm Beach, Florida gevestigde hitmakers profiteren volop van het enorme succes van hun hit 'Welcome To The Chaos', die nummer 16 bereikte op de rockradio. Maar er is geen rust voor de goddelozen en de band is druk bezig met het maken van nieuwe hits om toe te voegen aan hun groeiende discografie die meer dan 300 miljoen streams bevat.


Fame On Fire heeft absoluut niets op tafel laten liggen en heeft een geheel eigen weg ingeslagen door de grenzen van de relatie tussen rock, hiphop en heavy muziek te verleggen en door onbeschaamd zichzelf te zijn. De band
maakte ook indruk op tournee met zwaargewichten uit de industrie als ONE OK ROCK, Our Last Night, Falling In Reverse en Ice Nine Kills. De band veroverde een felbegeerde plek op SHIPROCKED 2023 en dit voorjaar gingen ze op pad met SIM, waarbij ze speelden
1.500 cap-kamers. Terwijl de bandleden zich voorbereiden op een sinister nieuw hoofdstuk, geven ze toe dat het een lange weg is geweest en dat het tijd is om in hun macht te stappen. "Ik heb het gevoel dat we steeds eerlijker worden bij elk nummer dat we uitbrengen. We schrijven de muziek die we willen horen", voegt Kuznitz toe.

Voor Fame on Fire bestaat het plafond niet, maar als dat wel het geval zou zijn, zouden ze er hoe dan ook doorheen rennen. Er komt nog meer nieuwe muziek van de band. Maar voor nu is het tijd voor "Spiral".

Categorie: