Goliath het nieuwe album van Kataklysm is nu beschikbaar.

Al bijna drie decennia lang levert het Amerikaans/Frans-Canadese melodieuze death metal syndicaat Kataklysm onbeschaamde golven van krachtig geluid over de hele wereld. Het vijftiende volledige studioalbum van de band, "Goliath", is nu beschikbaar voor het grote publiek via Nuclear Blast Records.

Ter ere van de albumrelease biedt Kataklysm fans de videoclip aan voor Dark Wings Of Deception, geregisseerd door David Brodsky voor My Good Eye: Music Visuals. Bekijk hier de videoclip voor Dark Wings Of Deception.

"Goliath" werd opgenomen in de JFD Studios in Dallas, Texas en Studio City, CA, evenals in The Cabin in Orlando, FL door JF Dagenais, die ook het album produceerde en engineerde. Voor het mixen en masteren keerde de band terug naar Chris Clancy met hulp van Colin Richardson. Voor het hoesontwerp was een afbeelding nodig die het iconische thema van de strijd tussen David en Goliath weergaf, dat door het hele album terugkomt, terwijl het de kracht van de muziek evenaarde. De band schakelde de beroemde Berlijnse metalillustrator Eliran Kantor (Testament, Fleshgod Apocalypse in om het artwork te creëren dat de Kataklysm-look aannam en er een macaber filter aan gaf dat het broeierige gevoel van onbehagen complimenteert dat werd gevoeld tijdens het schrijven en opnemen van het album.

tracklist Goliath:
1. Dark Wings Of Deception
2. Goliath
3. Die As A King
4. Bringer Of Vengeance
5. Combustion
6. From The Land Of The Living To The Land Of The Dead
7. The Redeemer
8. Heroes To Villains
9. Gravestones & Coffins
10. The Sacrifice For Truth

Goliath is available digitally and in the following formats:
CD Jewel
Vinyl
Orange (Limited to 1000, NB US)
Orange w/ Brown Swirl and Black Splatter (Limited to 300, Band Store)
Brown (Limited to 1000, NB EU)

Bestel Goliath hier!

Categorie: