Het langverwachte debuutalbum van Oceans is er

Eindelijk is het daar! Het langverwachte debuutalbum van de Duits-Oostenrijkse post death metallers van Ocean, getiteld The Sun And The Cold. En om die heugelijke gebeurtenis kracht bij te zetten brengen ze vandaag ook een gloednieuwe video uit voor de track Hope.

Bekijk de video op:  https://www.youtube.com/watch?v=JeicW4LhglY. Bestel uw exemplaar van The Sun And The Cold hier: https://nblast.de/OceansTheSunAndTheCold

Er zijn natuurlijk de obligatoire promopraatjes maar laten we even naar zanger/gitarist Timo Rotten zelf luisteren: "We werken al meer dan drie jaar aan dit album en het voelt gewoon onwerkelijk om het eindelijk aan het licht te zien komen. De recensies zijn tot nu toe absoluut ongelooflijk en we zijn gewoon dankbaar voor iedereen die heeft deelgenomen aan deze hellride van een album. Wat nu volgt? We gaan Europa uit elkaar scheuren tijdens de Renegades -tournee samen met Equilibrium, Lord Of The Lost en Nailed To Obscurity. We zijn nog maar net begonnen."

Over de nieuwe single/video zegt hij het volgende: "We hebben onszelf tot taak gesteld om een einde te maken aan het stigma van een psychische aandoening. En de eerste stap voor iedereen die lijdt aan deze vreselijke ziekte is om contact op te nemen en mensen te laten weten dat ze ziek zijn. Er is niets om je voor te schamen, niets Niemand schaamt zich ook om verkouden te zijn, toch? Dus voor iedereen die elke dag uit bed komt en vecht tegen de goddelozen: een pluim voor jou! Je bent een krijger. En we willen ervoor zorgen dat je nooit verliest hoop."

The Sun And The Cold tracklist:

01. The Sun And The Cold
02. We Are The Storm
03. Dark
04. Paralyzed
05. Take The Crown
06. Shadows
07. Legions Arise
08. Polaris
09. Truth Served Force Fed
10. Water Rising
11. Hope
Bonus Tracks (DDIGI only!)
12. We Are The Storm (Radio Edit)
13. Polaris (Born Free Remix)
14. Polaris (Don't Breathe Remix)

Bonus CD (»Into The Void« & »Cover Me In Darkness« EP's; DDIGI only!)
01. Into The Void
02. Icarus
03. Scars
04. The Sound Of Your Voice
05. The Last Day On Earth (MARILYN MANSON Cover)
06. Scars To Your Beautiful [feat. Anna Murphy] (ALESSIA CARA Cover)
07. My Own Summer (Shove It) (DEFTONES Cover)
08. Creep (RADIOHEAD Cover)
09. Would (ALICE IN CHAINS Cover)

Categorie: