Lemuria heeft nieuwe zanger, maar houdt identiteit nog geheim

Lemuria heeft een nieuwe frontman. Dat kondigde de band aan, maar het is nog geheim wie de nieuwe zanger is. Mysterieus, read all about it!

Lemuria diende een zoektocht te starten naar een nieuwe frontman, nadat de symphonic black metal band en hun zanger Daan Swinnen elk hun eigen weg opgingen. Die nieuwe zanger is gevonden, maar het is nog niet bekendgemaakt wie dat nu is. De band heeft daar een goede reden voor, dus dat belooft!

Ondertussen werkt de Antwerpse band namelijk aan nieuw materiaal en een nieuwe videoclip. Deze video zal dan ook meteen de identiteit van de nieuwe frontman onthullen en dit zal dus ook meteen zijn eerste wapenfeit bij Lemuria zijn.

“Lemuria vertelt een aantal fantastische en boeiende verhalen, vol strijd en lust - het belooft een intense ervaring te worden om deze verhalen tot leven te brengen op het podium, en ik wil mijn nieuwe vrienden bedanken voor de kans! We zullen in deze donkere tijden verder werken achter de schermen aan nieuw materiaal, dus voorlopig blijf ik nog even in de duisternis... Het moment om mezelf te onthullen zal binnenkort aanbreken. Intussentijd, waag maar een gok!”

Categorie: