LUTHARO presenteert muziekvideo voor de nieuwe single 'Reaper's Call'

De powerhouse metalband LUTHARO is verheugd de release aan te kondigen van hun nieuwste digitale single, Reaper's Call. Deze release is een verleidelijke preview van hun aankomende album, ‘Chasing Euphoria’, dat op 15 maart 2024 zal verschijnen via Atomic Fire Records.

 

 

Krista Shipperbottom enthousiast: "Hé daar! Je ziet eruit alsof je wel een oplossing kunt gebruiken en wij hebben precies wat je nodig hebt! Onze nieuwste single 'Reaper's Call' is nu uit en klaar om elke jeuk te krabben die je nodig hebt. Heb je zin in zwevende falsetto's en keelklanken waar je maag van omdraait? Wat dacht je van een flinke dosis schreeuwende gitaren en adrenaline pompende drums? Kies dan je vergif en bereid je voor op een sensatie.'

Ter ere van hun nieuwe album organiseert LUTHARO een exclusieve releaseshow op 15 maart 2024 in de Corktown Pub (Upstairs) in Hamilton, ON, Canada. Dit opwindende evenement markeert de officiële lancering van 'Chasing Euphoria' en biedt fans een ervaring uit de eerste hand met de nieuwe muziek. Tickets voor dit evenement zijn HIER verkrijgbaar.

Om de opwinding nog groter te maken, begint LUTHARO aan een monumentale tournee door Amerika, die op 22 maart begint in Cape Coral, FL. Met de titel 'All Hell's Breaking Loose Across America' laat de tour zien dat LUTHARO de legendarische band RAVEN ondersteunt naast VICIOUS RUMORS, waarbij LUTHARO hun kenmerkende optreden met hoog octaangehalte levert. De tournee is ter ondersteuning van hun langverwachte album »Chasing Euphoria.«

 

LUTHARO's unieke mix van kracht en melodie, gecombineerd met rauwe energie, maakt ze tot een van de meest opwindende acts in de metalscene van vandaag. De band zal nummers van »Chasing Euphoria« ten gehore brengen, waarin hun evolutie en artistieke diepgang worden getoond.

De tour, met meer dan een maand meedogenloze energie en onvergetelijke optredens, zal op 4 mei culmineren in Pompano Beach, FL. WICKED zal op geselecteerde data aanwezig zijn en belooft dat elk concert een buitengewone ervaring zal zijn voor metalfans.

Categorie: