Nervosa is terug met nieuwe line-up en nieuw album

Nervosa is terug met een nieuwe line-up en een nieuw album dat begin volgend jaar uitkomt.

Perpetual Chaos, dat is de titel van het nieuwe Nervosa album dat op 22 januari al uitkomt bij platenlabel Napalm Records. Gitariste Prika Amaral bleef niet bij de pakken zitten toen de toen driekoppige vrouwelijke band splitte. Ze lijfde Diva Satanica als zangeres, Mia Wallace op basgitaar en Eleni Nota op drum in. 

Luister alvast naar Guided By Evil. Prika Amaral: "It was a wonderful experience with these girls, they are all very talented and did an excellent job, I have never been so happy with the final result of a record. I chose Artesonao studio in Malaga, because it is isolated and in an extremely beautiful place, we worked hard but we had the best vibe between us."


  1. Venomous
  2. Guided By Evil
  3. People Of The Abyss
  4. Perpetual Chaos
  5. Until The Very End
  6. Genocidal Command
  7. Kings Of Domination
  8. Time To Fight
  9. Godless Prisoner
  10. Blood Eagle
  11. Rebel Soul
  12. Pursued By Judgement
  13. Under Ruins

nervosa pertetual chaos album coverart