Nieuwe single en lyric video van Ad Infinitum

Het tijdreizende symphonic metal combo Ad Infinitum brachten zopas, Live Before You Die, samen met een expressionistische lyric video. De nieuwe single leidt verder naar de raadselachtige tijdkring en het aanstaande betoverende debuutalbum Chapter I: Monarchy, dat op 3 april verschijnt via Napalm Records.

Maak het uzelf gemakkelijk en bekijk de video door simpelweg op het woordje hier te klikken.

Live Before You Die ontsteekt een bedwelmende symbiose van opzwepende, energieke en compromisloze symfonische metal, bovenop de opwindende reis door de hamerende kaken van de tijd. Het harde, bitterzoete slaapliedje verlicht het verhaal achter de horizon van de geschiedenis en verruimt het perspectief van de luisteraar.

De band zelf geeft de volgende uitleg bij het nummer: "We kunnen misschien niet op tournee om onze muziek te spelen vanwege de huidige situatie, maar we kunnen je nog steeds laten headbangen in je eigen huis! Hier is Live Before You Die van ons aankomende album Chapter I: Monarchy dat over een week verschijnt! Zijn jullie er klaar voor?"

Ad Infinitum’s uitmuntende zangeres, Mélissa Bonny, bewijst haar fijn gedifferentieerde vocale spectra opnieuw met kristalheldere delen in een spannende variëteit met krachtige, levendige stukjes. Live Before You Die benadrukt met nadruk de hoofdstukken van Chapter I: Monarchy. Gekruid met een scheut thrashende drums en krachtige gitaarlijnen, begint Ad Infinitum aan hun hectische reis door de diepten van de tijd.

Categorie: