Nieuwe single Londense rockband Saint Agnes

Saint Agnes, een garage rock 'n roll band uit Londen, brengt een nieuwe single uit.

 

Ze bestaan dus nog, bands die een paar stappen verder gaan dan "slechts" muziek maken en optreden. Die op zoek gaan naar gevaar en naar opwinding. Die een eigen schimmige wereld optrekken waarin ze zelf als protagonist fungeren en die hun alternatieve realiteit projecteren in muziek, teksten, beeld en zinderende live-shows.

Enter: Saint Agnes. Op 3 mei van dit jaar brengt dit Londense rockviertal -met macha frontvrouw Kitty ( "satanic feminist") als voornaamste blikvanger- zijn even rebelse als energieke debuutalbum 'Welcome To Silvertown' uit, op het eigen label Death Or Glory Gang Records (wereldwijde distributie door Ingrooves).

Vorig jaar was er eerst nog de EP 'The Death Or Glory Gang' met daarop 3 singles die ook op het aankomende debuutalbum staan. Deze EP is op o.a. Spotify te beluisteren.

En nu is er dan opnieuw een single. De titeltrack dan nog. De gelijknamige video verschijnt volgende maand, maar met 'Welcome To Silvertown' reikt de band alvast ondubbelzinnig naar liefhebbers van branievolle, delta swamp gedrenkte bluesy fuzz- en psych garagerock- 'n '-roll waarop attitude en swag de boventoon voeren.

Bekijk hieronder een videoclip van The Death And Glory Gang.

Categorie: