Nieuwe single voor The Hu, met gastbijdrage van Jacoby Shaddix (Papa Roach)

De Mongoolse rock sensatie The Hu heeft de krachten gebundeld met Papa Roach-frontman Jacoby Shaddix die gastzang toevoegt aan de veelgeprezen single Wolf Totem, waarvan de originele versie in april op # 1 stond op Billboard's Hard Rock Digital Song Sales-lijst en waarvan de alom gewaardeerde video meer dan 21 miljoen weergaven heeft verzameld. De originele single staat op het top tien-debuutalbum, The Greg van The Hu dat op 13 september uitkwam via Better Noise Music. Oordeel zelf of Jaboby’s zang al dan niet een meerwaarde aan het nummer biedt door het hier te bekijken/beluisteren.

"Ik voel me vereerd deel uit te maken van zo'n krachtige nieuwe mix van rock n roll", zegt Shaddix. "De Hu zijn het echte werk. Zorg dat je dit niet mist".

The Hu wordt over de hele wereld als een sensatie onthaald met veel uitverkochte shows en festivaloptredens met hun kenmerkende merk, de "hunnu rock" - een unieke mix van westerse rockmuziek gecombineerd met traditionele Mongoolse instrumentatie en keelzangen gezongen in hun moedertaal. The Hu gaat in januari 2020 op tournee door de EU, bekijk de data hieronder!

16th January @ Fonden Voxhall (Aarhus, DK)
18th January @ Rockefeller Music Hall (Oslo, NO) - SOLD OUT
19th January @ Vasateatern (Stockholm, SE) - SOLD OUT
20th January @ Pustervik (Gothenburg, SE) - SOLD OUT
24th January @ Pralnia (Wroclaw, PL)
25th January @ Palladium (Warsaw, PL)
27th January @ Lucerna Music Bar (Prague, CZ) - SOLD OUT
3rd February @ Trianon (Paris, FR)
5th February @ Melkweg (Amsterdam, NL)
6th February @ Zappa (Antwerp, BE)  - SOLD OUT

Luister hier naar hun debuutalbum, The Gereg

Categorie: