Nieuwe single voor The New Roses

The New Roses brengen vandaag de nieuwe single Can’t Stop Rock & Roll uit. Reserveer het nieuwe album Nothing But Wild nu - uit op 2 augustus 2019.

The New Roses brengen dat jaren 80 rock & roll-gevoel terug met hun nieuwste single, omdat het nooit te hard is".

You Can’t Stop Rock & Roll - een eenvoudige maar effectieve boodschap, vooral in de moderne maatschappij. En The New Roses blijven voor iedereen bewijzen dat rock & roll dood is, telkens opnieuw. Hun nieuwste single past perfect in hun bestaande repertoire. Ritmische gitaarriffs en Timmy's ruige stem, die de luisteraar herinnert aan een mix van uitstekende zangers als Axl Rose en Ronny Van Zant, maken de reis af met een moderne afwerking.

De Duitse harde rockers van The New Roses zijn terug om de rock Olympus te beklimmen met hun vierde studioalbum Nothing But Wild. Na succesvolle live optredens over de hele wereld, onlangs geopend voor KISS, en de uitnodiging om in de zomer met de legendarische Scorpions te touren, is het kwartet, gecentreerd rond zanger / gitarist Timmy Rough klaar om de langverwachte opvolger voor One For The Road (2017) af te leveren, dat de top 20 van Duitsland bereikte.

Nadat ze net hun eerste single Down by the River van hun nieuwe album Nothing But Wild hebben uitgebracht, die vanaf de eerste dag op alle relevante radiostations gedraaid wordt en nog steeds in de airplay-charts blijft klimmen, voegen The New Roses de tweede single Can' t Stop Rock & Roll toe aan hun repertoire.

Luister hier naar Can not Stop Rock & Roll.

Reserveer Nothing But Wild nu al hier.

The New Roses over Nothing But Wild: "Op Nothing But Wild concentreerden we ons volledig op aanstekelijke liedjes met grote melodieën. Ons doel was om een krachtig en energiek Rock'n'Roll album op te nemen zonder franjes en vullers. Gewoon waar, gewoon luid, gewoon wild!"

Tracklist Nothing But Wild:

 1. Soundtrack Of My Life
 2. Can't Stop Rock & Roll 
 3. Down By The River
 4. Nothing But Wild
 5. Heartache
 6. The Bullet
 7. Runnin' Out Of Hearts 
 8. Unknown Territory
 9. As The Crow Flies
 10. Give & Take
 11. The Only Thing
 12. Meet Me Half Way 
 13. Glory Road

Nothing But Wild is beschikbaar in de volgende formaten:

 • 1 CD Digipack
 • 1 LP Gatefold BLACK
 • 1 LP Gatefold GOLD
 • Deluxe Box
 • Digital Album
 • 1 CD Jewel Case
Categorie: