Nieuwe video Macabre The Ted Bundy Song volledig digitaal

De legendarische Amerikaanse thrash/death metal/grindcore pioniers van Macabre zijn er klaar voor om zich er weer helemaal in te smijten en hebben zich nu in het nest van Nuclear Blast gesetteld. Dankzij deze deal komt ook ineens hun hele back catalogue digitaal weer tot leven. En die kan je hier beluisteren.

En om dat allemaal te vieren biedt de band hun fans een video aan voor The Ted Bundy Song, een nummer uit hun album Sinister Slaughter (1993). In deze clip zien we Travis Ryan van Cattle Decapitation als de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy. Bekijk de video via deze link: https://youtu.be/D-VTYzMjvuY

Gevormd in 1985, combineert Macabre elementen van ware misdaad, wiskunderock, kinderliedjes, punk, thrash, folkmelodieën, deathmetal, jazzfusion, black metal en meer in een energiek, aanstekelijk en onmiskenbaar amalgaam. Murder Metal, verwijst naar de kenmerkende stijl van Macabre. Het is een genre van één. De al te waargebeurde verhalen over de onmenselijkheid van de mens voor de mens worden met uiterste precisie afgeleverd, afgewisseld met het gepatenteerde (toen hij nog een peuter was) krijs van Corporate Death.

Categorie: