Septicflesh gaat Infernus Sinfonica MMXIX livestreamen

De Griekse meesters der duister, dood, symfonisch metaal gaan hun binnenkort te verschijnen dvd, Infernus Sinfonica MMXIX, eerst al eens aanbieden in een livestream op 27 juni.

Tickets (of eerder: een toeganscode) kan je hier bestellen. Die is geldig vanaf 27 juni 21:00 CET en dat voor 12 uurtjes.

Infernus Sinfonica MMXIX is de registratie van een concert dat de band gaf in februari 2019 in een uitverkocht Metropolitan Theater in Mexico City.

De fysieke release van de Blu-Ray en dvd staat gepland voor 31 juli bij platenlabel Season Of Mist.

Septicflesh zegt het volgende over het evenement: "We zijn erg verheugd om met onze fans de kans te delen om" Infernus Sinfonica MMXIX "voor te vertonen, ons allereerste concert met een volledig orkest en koor op het podium dat werd gefilmd in het hart van Mexico City. Onze Het managementteam van Hard Impact heeft een exclusief streaming-evenement georganiseerd waar jullie allemaal getuige van kunnen zijn vóór de officiële Blu-Ray-release. De datum is vastgesteld op 27 juni, beginnend om 21:00 uur CET. Ticketlink wordt uitgegeven bij aankoop en wordt 12 uur geldig om te bekijken vanaf het begin van het evenement. leun achterover in het comfort van uw huis en kijk hoe de symfonieën tot leven komen!"

Tracklist:

1. Intro
2. Portrait of a Headless Man
3. Martyr
4. Prototype
5. The Pyramid God
6. The Enemy of Truth
7. Communion
8. The Vampire from Nazareth
9. Dogma of Prometheus
10. Lovecraft's Death
11. Dante's Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass of Death
14. Anubis
15. Dark Art 

Categorie: