Steel Panther lanceert nieuwe single-video AIWDIF

California’s grootste exportproduct en gerenommeerde supporters van het feminisme, Steel Panther, hebben onlangs een pauze genomen van het werken met NASA-wetenschappers aan een meervoudig orgasme inducerend gitaarpedaal om hun vijfde studioalbum Heavy Metal Rules op te nemen; gepland voor release op 27 september.

De nieuwe video is hier te zien: https://youtu.be/JpyVMzaBqzQ.

Het album toont de muzikale en lyrische groei van de band en is voorbestemd om een instant-klassieker te worden in de indrukwekkende catalogus van de band. Het filantropische viertal bestaande uit Michael Starr op zang, Satchel op gitaren, Lexxi Foxx op bas en Stix Zadinia hebben de heavy metal-versie van een zelfhulpgids en ultiem partijalbum gecombineerd. Het nieuwe album is hier beschikbaar voor pre-order in verschillende bundelconfiguraties: https://lnk.to/HeavyMetalRules

"Heavy Metal Rules is het ultieme feestalbum. Volkslied na volkslied en hook na hook zullen de liedjes de soundtrack vormen voor het leven van je nieuwe bitchin 'heavy metal. De eerste single, All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight), is het ultieme nummer over zelfliefde en een positief persoonlijk zelfbeeld. Het is het soort nummer dat je opzet om jezelf in de stemming te brengen, of je nu klaar bent om seks te hebben met jezelf of met 17 meisjes achter elkaar", legt Steel Panther uit.

Vanaf het openingsnummer Zebraman (wat is overgenomen van de klassieke film Heavy Metal Parking Lot) tot het emotionele slotnummer I is not buying what you selling, heeft Steel Panther 36 minuten aan audio-oorsuizen gecreëerd. Liedjes als Let's Get High Tonight, Fuck Everybody en Gods Of Pussy zijn voorbestemd om natuurlijke toevoegingen te worden aan de setlist van de band. I'm Not Your Bitch is een anthem voor alle erkende geslachten en seksuele oriëntaties wereldwijd. De video voor de eerste single All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight) is opgenomen in Las Vegas en bevat cameo's van verschillende beroemdheden uit muziek, comedy, YouTube en meer.

Tracklist:

  1. Zebraman
  2. All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)
  3. Let’s Get High Tonight
  4. Always Gonna Be A Ho
  5. I’m Not Your Bitch
  6. Fuck Everybody
  7. Heavy Metal Rules
  8. Sneaky Little Bitch
  9. Gods Of Pussy
  10. I Ain’t Buying What You’re Selling

Steel Panther tourde uitgebreid en viert de release van Heavy Metal Rules met een concert in hun geboortestad Los Angeles. Terugkerend naar de Sunset Strip treedt de band op 26 september op in de Whisky A Gogo. Maar ervoor spelen ze nog op enkele Nederlandse festivals, Zwarte Cross in Lichtenvoorde en Dynamo Metal Festival te Eindhoven.

Categorie: