Sylosis vuurt nieuwe single op ons af!

De Britse melodic death/thrash metal meesters van Sylosis brachten begin februari van dit jaar nog maar pas hun album Cycle of Suffering uit. Heel de geplande promotie en tournee daarrond kon omwille van de Covid-pandemie niet doorgaan. In plaats van bij de pakken te blijven zitten besloot de band om hun creativiteit nog wat verder haar gang te laten gaan en onmiddellijk aan nieuw materiaal te beginnen werken. Als eerste resultaat daarvan is er nu hun nieuwwe single Worship Decay.

En die gaat gepaard met een bijzonder fraaie video. Klik hier en wij wijzen u verder de weg.

U zult merken dat het nummer scheurt en beukt op een manier die ons doet denken aan de melodic metalcore die Sylosis in hun beginjaren maakte. Een gegeven waarover u ons in geen geval zult over horen klagen.

Sylosis' oprichter en bandleider Josh Middleton vertelde ons dit: "Nu alles in onze wereld gebeurt, wilden we de zaken in de wereld van Sylosis in beweging houden. We begonnen met het schrijven van nieuwe muziek toen we aan de eerste reeks lockdowns begonnen en 'Worship Decay' ontwikkelde zich snel als een nummer dat we voel me zelfverzekerd opstaan en iets anders laten zien voor Sylosis. We kijken er natuurlijk naar uit om weer live muziek te spelen (hopelijk binnenkort!), maar het voelt geweldig om tijdens deze tijd van onzekerheid en onrust. "

Sylosis online:
facebook.com/Sylosis
twitter.com/Sylosis
instagram.com/SylosisOfficial

Categorie: