Temperance onthult nieuwe single/video voor Start Another Round

Drukke tijden voor de Italianen van Temperance. Een kleine maand geleden verscheen hun nieuwe album, Viridian, via Napalm Records. Vandaag gaf de band daar een nieuwe single/video uit vrij voor de track Star Another Round. Een bijzonder energetische track waar deze video perfect bij past.

Bekijk de video hier.

Het pakkende nummer benadrukt het belang van vastberadenheid en vertrouwen in de eigen talenten en wordt begeleid door een even dynamische en met adrenaline gevulde muziekvideo. De adembenemende stunts en acrobatiek, het juichende publiek dat geniet van het geluid van Temperance en het uitstekende podiumkarakter van de bandleden zelf maken van Start Another Round een zeer expressieve en motiverende ervaring. De video vervoert absoluut de positieve houding van het nummer en zal een brede glimlach op je gezicht toveren.

Zangeres Michele Guaitoli zegt: "Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde tijdens de pre-productie, wist ik meteen dat het een van de hymnes van Temperance zou worden! Energie, geluk, kracht en zelfontwikkeling zijn allemaal verzameld in dit nummer dat ons leven vergelijkt met gokken: als je niet zegt neem nu je risico, dat doe je nooit. Ben je klaar om de dobbelstenen te gooien?”

Categorie: