Unieke single van Amorphis op komst

U weet, wij gaan een straffe discussie nooit uit de weg. Ook wanneer wij zeggen dat Queen of Time, het Amorphis album uit 2018, een absoluut meesterwerk was en nog steeds is. Dat beseften de band en hun label, Nuclear Blast, ook want het album is opnieuw verkrijgbaar in vinyl met alle denkbare kleurtjes. Een nummer dat tot nu toe enkel maar beschikbaar was als bonus track op bepaalde versies, Brother And Sister, wordt in een bijzonder gelimiteerde shape vinyl uitgebracht.

Voor wie het nummer toch nog niet kent, beluister het via deze lyric video.

En voor wie zich zou afvragen wat in godsnaam een vinyl shape single is, wel dat ziet er ongeveer zo uit:

Maar haast je want het hebbeding is gelimiteerd tot 666 exemplaren, komt uit op 18 december maar kan nu alvast gereserveerd worden via: http://nblast.de/Amorphis-BrotherSister

Keyboardspeler Santeri Kallio merkt op: "Twee geweldige nummers van de Queen of Time-sessies op vinyl, wat geweldig is. Het sfeervolle Brother and Sister en het majestueuze prog-gedreven As Mountains Crumble  waren ook goede kandidaten voor het album zelf maar uiteindelijk eindigden als een album bonus tracks om een speciaal randje te geven aan verschillende releases. Met deze release is het geweldig om te zien dat deze nummers meer aandacht krijgen die ze verdienen."

Categorie: