Visions of Atlantis releaset een derde single van hun nieuw album Pirates

Komende vrijdag overspoelt Visions of Atlantis ons met een gloednieuw album Pirates en daarvoor maken ze de fans uiteraard wat warm met verschillende singles!

Na Legion of the Seas en Melancholy Angel zorgt Visions of Atlantis voor nog wat extra spanning vóór de release van hun album Pirates door nog een derde single uit te brengen via Napalm Records op YouTube!

Deze single heet Master The Hurricane, een liedje dat vanuit een serene start meteen stevig wordt verdergezet. Clémentine Delauney en Michele Guaitoli laten horen hoe sterk hun stemmen zijn door zoveel zangstijlen in één liedje te gieten. Het is maar liefst 7 minuten en 18 seconden lang! Een lang nummer waarin de gitaren en drums de krachtige en meeslepende ondertoon geven. Nog een extraatje, er is ook een fluitspeler als gastmuzikant aanwezig in het liedje, namelijk Ben Metzner van Feuerschwanz.

Absoluut een aanrader om de video (klik hier) te bekijken en te genieten van het prachtig nummer! Houd ook de release van hun volledig album in de gaten! It's a good one, check zeker ook eens onze review van Pirates!

Categorie: