Wat heeft Nothing gemeen met Bernie Sanders?

Welke gelijkenissen de pogressive metalband Nothing (VS) maakt tussen Democratic Senator Bernie Sanders en een varken, daar gaan wij ons niet mee bemoeien. Wat we wel weten is dat ze voor de tweede single uit hun aankomende nieuwe album, The Great Dismal, die ... hoe raadt u het ... Bernie Sanders heet, een vrij ranzige videoclip gemaakt hebben.

Bekijk hier de videoclip (maar liefst niet terwijl u aan het ontbijten bent).

Dat de band best wel politiek geëngageerd is kan u trouwens ook merken wanneer u naar hun homepage surft. Voor we naar de eigenlijke site door kunnen klikken komen we op een pagina terecht waarin de fans worden opgeroepen om zich te registreren om te gaan stemmen tijdens de presidentsverkiezingen. Niet dat de fans in de rest van de wereld daar veel aan hebben maar het is maar dat u het weet.

The Great Dismal zal vanaf 30 oktober de wereld veroveren dankzij Relapse Records.

NOTHING frontman Domenic Palermo over het nummer: "Oorspronkelijk ging het over verdwalen in Japan ... zowel figuurlijk als letterlijk. Terwijl je meedogenloos naar een antwoord zoekt, ontdek je meestal een diepere betekenis en krijg je vaak meer vragen. . Tegen het einde van dit alles weet je niet eens of je ooit verdwaald bent geweest of dat je precies was waar je de hele tijd had moeten zijn. Ik weet echt niet eens meer wat het betekent.'

The Great Dismal tracklist:

 1. A Fabricated Life
 2. Say Less
 3. April Ha Ha
 4. Catch a Fade
 5. Famine Asylum
 6. Bernie Sanders
 7. In Blueberry
 8. Memories
 9. Blue Mecca
 10. Just a Story
 11. Ask The Rust
Categorie: