Nieuws


Hier vind je een overzicht van nieuwtjes in de muziekwereld, alsook nieuws en publiciteit van onze partners.

Event in de kijker: Cellardoor EP "This Too Shall Pass" release show @ Nocturna, Hasselt

Het Belgische Cellardoor dat rauwe metalcore brengt doordrenkt in nu metal komt hun nieuwe EP "This Too Shall Pass" voorstellen in café Nocturna (Witte Non) in Hasselt aanstaande zaterdag,  samen met de Britse brutal death metal band Ingested met als support Out Of The Blue (beatdown/hardcore) en Lintworm(Powerviolence).

Categorie: 

The Menzingers kondigen deluxe editie 'Some Of It Was True' aan en delen een nieuw nummer

The Menzingers hebben aangekondigd dat ze aanstaande vrijdag (31 mei) een luxe editie van het geweldige Some Of It Was True van vorig jaar zullen uitbrengen met twee bonustracks, Gone West en The Last One Killed Me. De eerste, gezongen door co-zanger/gitarist Tom May, is nu uit.

Categorie: 

As I Lay Dying kondigt Europese tournee aan

Na eerder dit jaar headliner te zijn geweest op de Impericon Festival Tour 2024 in zes steden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, onthult As I Lay Dying met genoegen opnieuw een Europese headline-tournee voor november en december 2024. Ze zullen worden vergezeld door labelgenoten Decapitated, Caliban en Left To Suffer. 

Categorie: 

ZETRA heeft video onthuld voor hun nieuwste single 'The Mirror'

Vers van hun Europese run ter ondersteuning van VV, die culmineerde in een transcendente avond in de Royal Albert Hall in Londen, heeft het alternatieve duo ZETRA de video onthuld voor hun nieuwste single 'The Mirror'. Het nummer is de derde versie van hun langverwachte, titelloze debuutalbum, dat op 13 september zal worden uitgebracht via Nuclear Blast Records.

Categorie: 

Pagina's