Nieuws


Hier vind je een overzicht van nieuwtjes in de muziekwereld, alsook nieuws en publiciteit van onze partners.

Chaver hun derde album "Of Gloom" is nu beschikbaar via BDHW Records.

Bereid je voor op een ongeëvenaarde reis door de diepten van de dominantie van de zware muziek! Chaver keert terug met
hun langverwachte derde album, "Of Gloom", een baanbrekend opus dat de grenzen opnieuw definieert van extreme metal.

Categorie: 

Het nieuwe album "This Place Only Brings Death" van Heart Of A Coward is vanaf vandaag beschikbaar.

De Britse zwaargewichten Heart Of A Coward hebben hun gloednieuwe album "This place only comes death" uitgebracht, nu verkrijgbaar via Arising Empire. De band heeft ook een video uitgebracht voor hun nieuwe single 'Passenger'.

Categorie: 

Noord hun debuutalbum "Cryptosis" is nu beschikbaar op alle digitale platformen.

NOORD hun gloednieuwe album "CRYPTOSIS" is nu beschikbaar op alle digitale platforms! De band heeft lang en hard gewerkt aan dit absolute meesterwerk! Het resultaat zal uw luidsprekers en geest zeker verbazen!

Categorie: 

Lord Volture brengt tweede single "Taiga" uit afkomstig van het aankomende allbum "Live 'Em Up".

Lord Volture brengt Taiga uit, de tweede single van hun aankomende 'Live 'em Up!' album. Taiga is nu beschikbaar op alle grote streamingplatforms en kan ook worden gedownload van de eigen Bandcamp-pagina van de band.

Categorie: 

Three Times Royal brengt hun nieuwe single "Wildfire" uit op 5 oktober.

Deze nieuwste release van Three Times Royal (zangeres Iris Goessens ex-Spoil Engine)  belooft het publiek te boeien met zijn emotionele diepgang en unieke geluid. Wildfire zal vanaf 5 oktober 2023 beschikbaar zijn voor streaming op alle grote streamingplatforms. 

Categorie: 

Broadside kondigt nieuw album "Hotel Bleu" aan.

De alternatieve poprockband Broadside is verheugd zijn langverwachte nieuwe album "Hotel Bleu" aan te kondigen. Het nieuws komt met de nieuwe single en videoclip Lucid met Devin Papadol (Honey Revenge). Hotel Bleu wordt op 10 november uitgebracht via SharpTone Records.

Categorie: 

Brujeria hun nieuw album "Esto Es Brujeria" is nu beschikbaar.

De Mexicaanse deathgrindband Brujeria zette de wereld van kartels en rituele moorden in de was met een brutale kracht die vergelijkbaar was met toen Compton via NWA in de popcultuur terechtkwam. Vandaag laat de band via Nuclear Blast Records hun vijfde volledige album "Esto Es Brujeria "op de wereld los.

Categorie: 

Lutharo tekent bij Atomic Fire Records en brengt nieuwe single "Ruthless Bloodline" uit.

Terwijl ze op weg zijn naar hun aankomende tourd, kondigt de Canadese melodieuze metalband Lutharo met trots aan dat ze zich hebben aangesloten bij het nieuwe label, Atomic Fire Records!

Categorie: 

Pagina's