Nieuws


Hier vind je een overzicht van nieuwtjes in de muziekwereld, alsook nieuws en publiciteit van onze partners.

Another Now kondigt hun nieuw album "Hex" aan.

Het uit Eindhoven afkomstige metalcore kwintet Another Now kondigt hun tweede album "Hex" aan. Ze vieren dit met ook een release van de nieuwe single Hex dat hun hardste nummer ooit is! Another Now is binnekort te zien op o.a. Headbangers Ball en Jera On Air waarbij hun nieuwe track vast en zeker aan bod komt!

Categorie: 

Knocked Loose kondigt nieuw album "You Won't Go Before You're Supposed To" aan.

Het nieuwe album "You Won't Go Before You're Supposed To" van Knocked Loose komt uit op 10 mei via Pure Noise Records. Ter ere van dit vreugdevol nieuws heeft de band ook een nieuwe single met videoclip uitgebracht!

Categorie: 

Ten56. dropt nieuwe single "Good Morning".

In de nasleep van hun snelle opkomst binnen de metal scene, ten56. levert wederom een krachtig bewijs van hun creatieve reis met de release van hun nieuwe single en bijbehorende video, Good Morning. Dit nieuwste aanbod van de band versterkt niet alleen hun status als een van de meest vooruitstrevende en emotioneel geladen acts in het hedendaagse landschap, maar dient ook als een brug naar hun komende tournees door Australië, Japan en verschillende prestigieuze festivals.

Categorie: 

Sum 41 onthullen nieuwe single "Waiting On A Twist Of Fate".

De voor een Grammy genomineerde band Sum 41 heeft hun nieuwste single "Waiting On A Twist Of Fate" gedeeld, nu verkrijgbaar via Rise Records, van hun aankomende laatste album Heaven:x: Hell. De tweede single van de pop-punk Heaven-kant van het dubbelalbum, "Waiting On A Twist Of Fate", grijpt terug naar de vroegste dagen van de poppunk-roots van de band. Het nummer opent het album op de enige manier waarop oude fans zouden verwachten dat Sum 41 een album zou openen: een stortvloed aan gitaarriffs, drumfills en zang die krachtig genoeg zijn om de doden op te wekken.

Categorie: 

Fleddy Melculy kondigt live-album "@ Sin City" aan.

Fleddy Melculy is een gevestigde waarde geworden in de Benelux, een goed geoliede machine die podium na podium inpalmt met zijn verbluffende Vlaamstalige songteksten en retestrakke shows die staan als een huis. Op het meest recente studioalbum  'Antichlist' gaat het vijftal een nog bredere muzikale richting uit en grijpt naar een klassieke 90's sound met een modern kantje. Veertien nummers met impact, zowel live als op plaat. Het nieuwe live-album komt uit op 15 maart via Sony Music.

Categorie: 

TheCityIsOurs brengt de nieuwe single "In The Dark" uit.

TheCityIsOurs heeft hun nieuwe single In The Dark uitgebracht via Arising Empire. Het nummer zet hun verkenning van diepgaande en suggestieve thema's voort en volgt de vorige single Shame, en duikt verder in de complexiteit van persoonlijke en maatschappelijke uitdagingen.

Categorie: 

Event in de kijker: Boxside Bookings presents Dagger Threat, Piece Of Mind, Becoming AD, Slow Burn

Boxside Bookings maakt zich klaar voor het eerste event van het jaar met Dagger Threat, Piece Of Mind, Becoming AD en Slow Burn voor een onvergetelijke avond gevuld met hardcore tunes. 

Categorie: 

Pagina's