Emery - You Were Never Alone

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Emery

Album: You Were Never Alone

Genre: Rock / Alternative

Label: Rude Records

Score: 85/100

De Amerikaanse band Emery laat, mede door hun eigenheid, meteen een goede indruk na. Van screams tot zeer heldere vocalen, van pop tot punk en melodic hardcore... Je vindt het allemaal terug op 'You Were Never Alone'.

Zoals we al zeiden, is het moeilijk om Emery tot één bepaald genre te herleiden, maar uiteindelijk zal post-hardcore het beste duidelijkheid scheppen. De band heeft al vijf grote albums achter hun naam staan, maar in 2015 staan ze klaar met hun zesde ‘You Were Never Alone’. Het mooie eraan is dat elk nummer op het album een eigen videoclip heeft. Veel werk, maar wel prachtig om te weten dat deze band erg creatief bezig kan zijn.

‘You Were Never Alone’ is het beste te beschrijven als een harmonische en passionele verstandhouding tussen muziek, lyrics en techniek. De CD bestaat uit prachtige melodieën die afgewisseld worden met screams, sing-a-longs, zwaardere en lichtere secties. Het is hun trademark op één of andere manier; de sound is gewoon erg uniek.

Emery is toch een band die je zelf zal moeten beluisteren om te kunnen oordelen. Het is toch wel zeker dat deze band er staat en veel fans aantrekt. Hun live-optredens zijn dan ook ludiek en geven een duidelijke weergave van wat je van hen kan verwachten.

Tracklist:

 1. Rock, Pebble, Stone
 2. Thrash
 3. Hard Times
 4. The Beginning
 5. The Less You Say
 6. Pink Slip
 7. To The Deep
 8. What’s Stopping You
 9. Go Wrong Young Man
 10. Taken For A Bath
 11. Salvator Wrytha
 12. Alone

Meer info over Emery:

Categorie: