Like Tyrants - Despicable Feelings

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Like Tyrants

Album: Despicable Feelings

Genre: Post-Hardcore / Rock

Label: Persistent Heart Media

Score: 95/100

De Amerikaanse band Like Tyrants, gevormd in 2010, heeft de laatste vijf jaar al 3 EP’s gereleased. In 2015 is er zich dan ook nog een nieuwe line-up gevormd, namelijk gitaristen Jack Adam en Matt Hertwreck, bassist Chandler Thompson en drummer Dave Conti. Invloeden vindt de band bij Alexisonfire, Brand New, Say Anything, The Sleeping, Thrice en Thursday.

De EP ‘Despicable Feelings’ werd in mei 2015 gereleased en is een perfecte weergave van een sublieme balans tussen moderne rock, hardcore, emo en post-rock. Ook al ben je niet te vinden voor deze soort genres; Like Tyrants maakt hier een prachtige muzieksensatie van. De instrumentale technieken worden afgewisseld met een perfectie aan zwoele en hartbrekende stemtechnieken. Daarnaast vergt ‘Despicable Feelings’ van erg catchy chorussen en ritmes.

'Despicable Feelings' zou wel eens voor de doorbraak van Like Tyrants kunnen zorgen, mede door de emoties die de zanger oproept in zowel zang als lyrics. Je zult er spijt van hebben als je dit naast je laat liggen. Het enige minpuntje is dat deze EP te kort is; we zouden graag meer van deze band willen horen.

Tracklist:

  1. Leach
  2. Lost My Keys
  3. Jealousy
  4. Ranch Wilder

Meer info over Like Tyrants:

Categorie: