Lancer - Second Storm

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Lancer

Album: Second Storm

Genre: Melodic metal

Label: Despotz Records

Score: 81/100

Lancer, een Zweedse band die werd opgericht in 2012, is terug! Drie jaar na hun debuutalbum 'Purple Sky' kunnen de fans met volle teugen genieten van het nieuwe album 'Second Storm'. They are ready to take over the World with their second album, be prepared!

Ze vliegen er direct in met Running from the Tyrant. Een zeer krachtig en energiek lied dat je bij de keel grijpt en niet meer loslaat. De band heeft geen schrik om te tonen wat ze kunnen, zowel muzikaal als vocaal. Er heerst een perfecte harmonie tussen de muziek en de lyrics die het plaatje compleet maakt. Aton, een tien minuten durende song, is een prachtlied. Van begin tot eind zat ik op het puntje van mijn stoel, mond open van verbazing, te luisteren. Ze hebben alles om een grote naam te worden in de metalwereld.

Eyes of the liar, heeft een dreigend begin, maar verandert dan snel van tempo en ritme. Een nummer om eens goed op los te gaan. Isak (de zanger) raakt zonder moeite de hoge noten en toont wat hij kan. Zeker een aanrader om te beluisteren. Na 50 minuten eindigt het album al, wat de fans een reden geeft om op repeat te drukken, maar ze doen dit niet vooraleer Lancer nog een klein extraatje meegeeft genaamd Second Storm.

Het is een zeer goed album dat ik zou aanraden aan veel van mijn vrienden die fan zijn van metal. Sweden, you’ve done it again!

Tracklist:

  1. Running From the Tyrant
  2. Iwo Jima
  3. Masters and Crowns
  4. Behind the Walls
  5. Aton
  6. Children of the Storm
  7. Steelbreaker
  8. Eyes of the Liar
  9. Fools Marches On

Meer info over Lancer:

lancer second storm cover

Categorie: