Pears - Green Star

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Pears

Album: Green Star

Genre: Hardcore / Punk

Label: Fat Wreck Records

Score: 85/100

Pears, de hardcore punk band die in 2014 hun eerste LP ‘Go To Prison’ aan het grote publiek voorstelde, komt in 2016 met hun eerste album ‘Green Star’ op de proppen. Pears noemt het nieuwe album een zeer verschillende productie dan hun LP, aangezien de hardcore en punk allebei noemenswaardig naar voor komen.

Het nieuwe album ‘Green Star’ bevat zestien nummers vol snelle agressie en een paar re-recorded nummers, zoals Snowflake en Anhedonia. De tracks zijn door gitarist Mike Supina, bekend van de band A Wilhem Scream, geproduceerd. Hij heeft een paar technische aspecten aan het album toegevoegd.

‘Green Star’ is een meer duister en serieuzer album dan de voorganger; de inbreng van piano interludes zijn ook een pluspunt. De luisteraar krijgt een keuze in de ontdekking van de muzikale talenten van Pears.

De band heeft een waanzinnig album gecreëerd dat energetisch, fris en sterk in elkaar zit. Wie Pears dan ook aan het werk wilt zien, kan ze op het Meerhoutse festival Groezrock, dat plaatsvindt op 29 en 30 april 2016.

Tracklist:

  1. Christmas ‘91
  2. Hinged By Spine
  3. Cumshots
  4. I Love My Kennel
  5. Anhedonia
  6. The Flu
  7. Green Star
  8. Bug Aware
  9. Partridge
  10. Dizzy Is Drunk
  11. Snowflake
  12. Cloverleaf
  13. The Tile Of St. Stewart
  14. Doorbell
  15. Jump The Fuckin’ Ship
  16. Great Mt. Ida

Meer info over Pears:

pears green star cover

Categorie: