Infall - Nitecomes

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Infall

Album: Nitecomes

Genre: Post-Hardcore / Mathcore

Label: This Is Core Records

Score: 90/100

De Italiaanse mathcore band Infall, gevormd in februari 2014, is ontstaan uit de vroegere hardcore band GreyCube en de alternatieve metal band Alchemikal. De band stoot met zijn eerste EP ‘Nitecomes’ naar de plaats van de meest controversiële bands van Italië.

De band laat zich inspireren door bands als Converge, Every Time I Die en The Dillinger Escpae Plan, en zoals men dus al leest, is de band vol met mathcore elementen waar chaos in zijn eigen structuur overheerst. De sound van deze mathcore die in de jaren 90 zo populair was, komt in Infall weer terug alsof het nooit is weggeweest.

Infall is een onwijs sterke beginnende band met ongelooflijk veel muzikale talenten en rauwe en brutale stemtechnieken. Het is absurd om hier niet eens naar te luisteren, want uiteindelijk missen we toch wel zo’n bands als Infall in de hardcore scene. Deze band laat is niet vies van experimenten en laat dit duidelijk horen in de gitaarlijnen en drumtechnieken in samenwerking met de zang.

Fans van Iwrestledabearonce, BEAR, Converge, Every Time I Die, The Dillinger Escape Plan, Misery Signals, enz. zullen zeer tevreden zijn over deze EP.

Tracklist:

  1. Premise
  2. Hail Everyone
  3. Banally
  4. Spitfire
  5. Primary Motor Cortex
  6. The Fall
  7. The Fib

Meer info over Infall:

infall nitecomes cover

Categorie: