Photo report Hellfest dag 6 : zaterdag 25 juni

Datum: 
zaterdag, 25 juni, 2022

Long overdue maar hier zijn we dan met het vervolg van onze Hellfest avonturen. Niet altijd eenvoudig om werk en hobby te combineren zeker als je in het hol van Pluto terecht komt zonder wifi.

Dag 6 van deze monumentale Hellfest is aangebroken, wat hebben we hier al genoten. Deze voorlaatste dag zal het zeker niet anders zijn. Dat we Guns 'N Roses niet gingen kunnen fotograferen hadden we al verwacht dus viel de teleurstelling nog enigzins mee. Natuurlijk hadden we deze graag van onze bucketlist kunnen schrappen maar er waren meer dan genoeg alternatieven. Waaronder bands die zeker ook een plaatsje verdienen op een bucketlist. Zo stonden Humanity's Last Breath, Igorrr en Myrkur met stip aangeduid en was het een blij weerzien met Epica, Eluveitie en Myles Kennedy. Ook Betraying The Martyrs was een band waar we naar uitkeken, laatste keer dat we hen zagen was nog met Aaron Matts achter de mic. Dan resten er nog 2 bands die we hier nog niet bespraken en dat zijn Draconian, die hun "oude" zangeres opnieuw aankondigden en Gary Clark Jr. die bluesrock bracht naar de weide.

Hoogtepunt van de dag was Myrkur die met haar Folkesange zelfs de doorwinterde death -en blackmetalfans uit haar hand liet eten.

Categorie: