Photo report Sepultura - Sacred Reich - Crowbar @ Trix

Datum: 
zondag, 6 november, 2022

Het was weer een drukke avond in Antwerpen, wij trokken naar Trix waar Sepultura in het gezelschap van Sacred Reich en Crowbar voor een lekkere trashy avond zorgde.

Ruim op tijd in Trix aangekomen want het New Orleanse Crowbar wilden we niet missen. We hadden er al veel goeds van gehoord maar tot op heden nog nooit de kans gekregen ze live aan het werk te zien. Het was een zeer geslaagde eerste kennismaking.

Sacred Reich hoeft geen introductie meer, de thrash metallers uit Phoenix schuren na al die jaren nog steeds de lekkerste riffs uit hun gitaren. Tien nummers lang mochten ze hun ding doen voor een ondertussen volgelopen Trix. The American Way, Death Squad, Who's to blame, ... de afsluiter was voor Surf Nicaragua.

Als de tape met Policia gestart werd, waren we klaar voor iets meer dan een uur Sepultura. in de eerste week van de lockdown brachten ze het album Quadra uit en na meer dan twee jaar wachten konden ze eindelijk de bijhorende Quadra tournee voorstellen in België. Met Isolation openden ze direct met een topnummer uit het nieuwe Quadra album. Maar een Sepultura optreden staat steeds garant voor nieuw werk aangevuld met gekend oud werk van het oude Sepultura, ook nu dus. 

Setlist :

 1. Policia (tape)
 2. Isolation
 3. Territory
 4. Means to an end
 5. Capital Enslavement
 6. Kairos
 7. Propaganda
 8. Guardians of Earth
 9. Last time
 10. Infecred Voice
 11. Agony of defeat
 12. Refuse / Resist
 13. Arise
 14. Ratamahatta
 15. Roots Bloody Roots
Categorie: