Screenshot report Fleddy Melculy - Zappa

Datum: 
donderdag, 12 maart, 2020

Velen zaten afgelopen donderdag te headbangen in hun zetel of achter hun computerscherm in plaats van in de Antwerpse Zappa. Of was jij zelfs stiekem een mini circle pit (of chicken pit) aan het doen in je woonkamer of bureau? Een Bifi roll bij de hand dan? Fleddy Melculy zou in Zappa hun cd release party geven voor het kersverse album Sabbath Fleddy Sabbath, maar helaas stak de coronacrisis daar een stokje voor. Uit veiligheidsoverwegingen en omwille van de maatregelen tegen het coronavirus schortte ook Zappa al hun optredens vanaf dat moment op. Fleddy zou Fleddy niet zijn om hier -al dan niet (on)bewust- een mooie publiciteitsstunt mee uit de mouw te toveren: ze zouden toch spelen (want ze waren daar immers al)... maar voor een lege zaal! Het optreden werd opgenomen met enkele camera's voor een Facebook livestream.

We konden dus niet aanwezig zijn op de cd release party van Fleddy Melculy, net als alle andere toeschouwers die hiervoor een ticketje gekocht hadden. We genoten -al dan niet luidruchtig- mee van de livestream en het toch wel strakke optreden dat de band opnieuw neerzette. Zelfs special guest Sven De Caluwe (Aborted) was nog aanwezig en zong een nummer mee.

Vermits we geen foto's kunnen presenteren, doen we dan maar dit ludieke 'screenshot report'. Deels ook omdat we het heel maart lang zonder live reviews zullen moeten stellen, met zo goed als zeker ook een uitbreiding hiervan in april. Het hele optreden van Fleddy Melculy is natuurlijk te herbekijken op de Facebookpagina van Fleddy Melculy, waar je veel meer aan hebt dan onze lelijke schreenshots ;-)

Bekijk de livestream hier: https://www.facebook.com/pg/fleddymelculy/videos/

Categorie: