BufferState hebben hun allereerste video uit!

 

De Belgische sstoner/progressive metalband BufferState hebben hun allereerste muziekvideo uitgebracht. Die hoort bij het nummer Archean, een track uit hun EP Anthropy die ze in 2018 al in eigen beheer uitbrachten.

De video werd gemaakt in samenwerking met Josse De Maesschalk (aka Waanzin). Het is een lockdown video geworden zonder dat dat eigenlijk opvalt. Leuk gevonden van hen.

Het nummer is een archetype van het zeer specifieke, compromisloze geluid van de band. Het lyrische thema is op het eerste gezicht agressief, zeer militaristisch en wij versus zij. Met de meeste plezier bij het creatief zijn, is het verhaal helemaal opnieuw geschreven naar hetzelfde thema voor deze video. Toch komen de afbeeldingen van de video overeen met het gevoel van de originele songteksten en, natuurlijk, de stroom van het nummer.
 
BufferState is enorm trots op deze samenwerking met het aanstormende filmtalent van Josse de Maesschalk (alias Waanzin). Creativiteit, community, omgaan met andere artiesten, daar gaat het om voor deze band. En natuurlijk doet u dat krachtig.

Categorie: 

More new videos: