Cyhra release datum nieuw album The Vertigo Trigger + nieuwe single 'Life Is A Hurricane'

 

De melodic metal rockers van Cyhra uit Zweden keren terug met een belangrijke mededeling! Ze zijn trots om iedereen te laten weten dat ze hun nieuwe album The Vertigo Trigger releasen op 18 augustus via Nuclear Blast Records. De band die werd opgericht door Jake E en Jesper Strömblad, respectievelijk ex-Amaranthe en ex-In Flames, aangevuld door gitaristen Euge Valovirta en Marcus Sunesson en drummer Alex Landenburg, hebben al bewezen dat ze sterk zijn in het maken van hun eigen muziek met hun twee voorgaande albums Letters To Myself en No Halos In Hell. Vier jaar na No Halos In Hell komt hun derde album The Vertigo Trigger uit en het is het eerste album waar gitarist Marcus Sunesson (ex-The Crown/Engel) te horen is in de line-up. Cyhra verzekert overigens dat Jesper nog steeds betrokken is bij de band en hij de band terug live vervoegd wanneer hij zich er klaar voor voelt.

Hun eerste single Ready To Rumble kwam vorig jaar in de herfstperiode uit en het is leuk om te lezen dat dit liedje ook deel uitmaakt van hun nieuw album! 

Niet alleen lieten ze nieuws weten over hun derde album, ook brachten ze een nieuwe single uit, genaamd Life Is A Hurricane. Het liedje werd op YouTube gelanceerd met een mooie video.
Pre-order of pre-save het nieuw album The Vertigo Trigger hier: https://cyhra.bfan.link/tvtglp

Categorie: