Pristine met video voor Behind The Line

 

De Noorse retro rockers van Pristine brachten op 8 mei hun jongste album uit. Voor de track Behind The Line daaruit maakte de band (ons lijkt het eigenlijk of het alleen maar frontvrouw Heidi is) nu een nieuwe video.

Frontvrouw Heidi zegt: "Eindelijk! De zomer is hier en we brengen onze derde videoclip uit. Behind The Line is een psychedelisch nummer over een behoorlijk destructieve relatie die ik enige tijd geleden had. Ik moest hard werken om hem niet te laten doden positivisme. Het nummer gaat over het kennen van je persoonlijke grenslijn en het uitzoeken hoe je aan de rechterkant van de lijn kunt blijven."

De release van de Fireball EP verschijnt in een onverwachte tijd van de Noorse rockband Pristine. Toen de wereld is gesloten vanwege het COVID-19-virus en deze pandemie elke grens heeft bereikt, wat voor verwarring en veranderingen heeft gezorgd die we ons een paar maanden geleden nooit hadden kunnen voorstellen, wilde Pristine op de pauzeknop drukken en nadenken over wie we zijn . Deze digitale EP-release is misschien wel de meest atypische release van de Noorse rockband en bestaat uit drie nummers.

Fireball digital EP tracklist:
1.      Fireball
2.      Lucid Dream
3.      Behind The Line

Categorie: 

More new videos: